Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 luisteraars kiezen leukste school

Luisteraars van Radio 538 hebben het Adelbert College in Wassenaar gekozen als leukste middelbare school van Nederland. Staatssecretaris van Onderwijs Bruno Bruins (VVD) reikte donderdag de 538 School Award uit na de finale. De leukste school van Nederland heeft niet alleen de Award en de wisseltrofee gewonnen, een F16-vleugel, maar ook een schoolfeest met bekende artiesten en de 538 deejays.

Volgens Barry Paf gaven de enorme betrokkenheid, creativiteit en enthousiasme van de leerlingen de doorslag.

Via de website van Radio 538 konden leerlingen zich inschrijven en vertellen waarom hun school de leukste is. De genomineerde scholen die streden om de Award zijn afgelopen week bezocht. De leerlingen moesten onder andere zoveel mogelijk in het wit gekleed naar school komen en creatief aan de slag gaan met de kleuren van Radio 538. [Radiowereld.NL]