Zoek
Sluit dit zoekvak.

100%NL deejay kruipt achter raam op de wallen [Update]

100%NL deejay ADHDave zal zaterdag (31 maart) het oudste beroep van de wereld gaan beoefenen. David Rouw, zoals de programmamaker eigenlijk heet, zal vanaf 12.00 uur als gigolo achter het raam van de Oudezijds Achterburgwal 51 zitten tijdens de open dag van de Amsterdamse Wallen.

Vanwege de open dag op de Amsterdamse Wallen hadden Patricia van Liemt en ADHDave initiatiefneemster Mariska Majoor van de open dag te gast in hun ochtendshow op 100%NL. Met de open dag wil men laten zien dat de wallen een bijzondere buurt is; men krijgt de gelegenheid om een kijkje achter de schermen van de seksindustrie te nemen.

Tijdens het gesprek vertelde de initiatiefneemster dat vrouwen op deze dag ook gigolo’s kunnen bezoeken. ADHDave merkte op dat het een stille wens van hem is om ook eens achter het raam te staan. “Het is een droom om als man een keer achter het glas te zitten en dan te zien hoe vrouwen naar je kijken. Ik ben benieuwd naar die blik in hun ogen!” Mariska nodigde hem vervolgens uit om die wens werkelijkheid te maken, waar Dave spontaan op in ging.

De nieuwe roeping van de 45-jarige deejay is niet slechts een publiciteitsstunt, zo laat een woordvoerder van de radiozender weten. Als er vrouwen zijn die zich aandienen, moet Rouw zijn taak vervullen. Zijn eerste klant zal zijn vrouw zijn. [Radiowereld.NL]