Geert en Sita in finale Sterren dansen op het IJs

Geert Hoes en Sita staan zaterdag in de finale van ‘Sterren dansen op het ijs’. In de laatste skate-off van de SBS-ijsshow, waarna 1.249.000 mensen keken, moest Geert het zaterdag nog opnemen tegen Thomas Berge. Sita was afgelopen vrijdag al verzekerd van een finaleplaats. Volgens Stichting kijkonderzoek keken toen 1.323.000 mensen naar de ijsschow.

Tijdens de finale vertoont Sita haar schaatskunsten op het nummer ‘Private dancer’ van Tina Turner en Geert op ‘This love’ van Maroon 5. Ook voor de schaatspartners van de finalisten, Slawomir en Sherri, wordt het volgende week een spannende strijd. Ze zijn met elkaar getrouwd, maar nu ook elkaars grootste concurrent.

Herhaling
Op de website ‘Sterren dansen op het ijs’ is een herhaling van afgelopen zaterdag te zien. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten