Jerry Springer presenteert talentenjacht

Jerry Springer wordt de presentator van het programma America’s got Talent. Dat maakte NBC maandag bekend. Volgens de Amerikaanse zender is Springer de perfecte presentator voor het programma omdat hij altijd voorbereid is op onvoorspelbare dingen. Iedereen die denkt ergens talent voor te hebben, kan meedoen aan de show.

De 63-jarige presentator acht zichzelf ook geschikt. “Ik heb de grootste talenten in mijn talkshow gehad”, zegt hij. “Ik ga me helemaal thuis voelen in deze talentenjacht.” Het tweede seizoen van de zoektocht naar het ultieme talent is vanaf de zomer te zien in de Verenigde Staten.

Springer neemt het stokje over van televisiepersoonlijkheid Regis Philbin. Hij wilde het tweede seizoen niet presenteren vanwege het drukke reisschema van het programma.

Springer presenteerde zestien jaar lang de Jerry Springer Show. Daarna had hij een radioprogramma en presenteerde hij in 2000 de Miss Worldverkiezing. Ook deed hij mee aan Dancing with the Stars, waar hij op de vijfde plaats eindigde. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten