Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veronica deejay zoekt naamgenoten

Veronica deejay Patrick Kicken roept zijn naamgenoten op om samen met hem St. Patrick’s Day te vieren in de Ierse hoofdstad Dublin. Op zaterdag 17 maart wil Kicken zijn radioprogramma ‘Keihard Kicken’ presenteren vanuit Dublin. Tijdens dit programma zal hij een uitgebreid sfeerverslag brengen van St. Patrick’s Day.

Jameson, een Iers whiskey merk, organiseert op deze dag namelijk ook een dj-dag. Dj’s van over de hele wereld zenden dan live hun programma uit vanuit het centrum van Dublin. Kicken nodigt zijn luisteraars, met de voornaam ‘Patrick’, uit om daarbij te zijn. Alle Patricks kunnen zich opgeven bij Veronica om tijdens de ochtendshow ‘Kicken Wordt Wakker’ tegen een naamgenoot de ‘Patricks Quiz’ te spelen. De winnaars, hoeveel is onbekend, winnen een reis voor twee personen naar Dublin.

Patrick Kicken: “Ik vind het te gek om met een groep Patricks naar Dublin te gaan, toch ’the place to be’ om zo’n bijzondere dag als St. Patrick’s Day te vieren. Wat is er nou leuker dan groen bier drinken en je de hele dag bijzonder te voelen omdat je Patrick heet?” [Radiowereld.NL]