Amstel Gold Race live op radio en tv

De Nos doet zondag(22 april) live verslag via radio en tv van de Amstel Gold Race. NOS Studio Sport zal dit op Nederland 1 doen. NOS Langs de Lijn verslaat via Radio 1 de race in de uitzending van 12.00 tot 18.30 uur. Het verslag van de wielerrace op tv is te zien in de uitzending (13.00 – 17.55 uur) van NOS Studio Sport.

Op tv begint het live verslag van de Amstel Gold Race om 14.15 uur. De voorbeschouwing op het rechtstreekse verslag van de Amstel Gold Race op Nederland 1 begint om 13.45 uur vanuit Valkenburg. De Amstel Gold Race is Nederlands enige wedstrijd die behoort tot de belangrijkste klassiekers op de internationale wielerkalender. De 42e editie van de Amstel Gold Race eindigt na een parcours van ruim 250 kilometer op de Cauberg in Valkenburg. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten