Claudia de Breij stopt met radio

Claudia de Breij heeft haar contract met de VARA voor twee jaar verlengd en gaat zich, naast haar theateroptredens, vooral richten op werkzaamheden voor de VARA-televisie. Op korte termijn begint Claudia met de voorbereidingen voor een personality-show die in het nieuwe seizoen op Nederland 3 te zien zal zijn. Als gevolg daarvan is donderdag 26 april, op 3FM, de laatste aflevering van haar radioprogramma ‘Claudia d’r op’ te horen.

Claudia de Breij: ‘Na vijf jaar een theater-, televisie- en radiocarrière tegelijk te hebben gehad is het nu tijd om te kiezen. Ik geniet van alledrie even intens en daarom heb ik die keuze erg lang uitgesteld. Nu ik in Carré sta, realiseer ik me dat mijn cabaretcarrière het verdient meer tijd en aandacht te krijgen. Door het maken van ‘Claudia’s Showboot’ en mijn werk als Maandag-Matthijs in ‘De Wereld Draait Door’ is mijn televisieambitie nóg meer aangewakkerd. Ik neem met pijn in het hart afscheid van het beste radiostation van Nederland, maar ik verheug me er intens op de energie en brutaliteit van ‘Claudia d’r op’ te kunnen toepassen op televisie!’

Wie Claudia de Breij bij 3 FM zal opvolgen, is nog niet bekend gemaakt. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten