Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koninginnedag ‘LIVE’ op BVN en Ned3

De NOS doet op maandag 30 april, Koninginnedag, live verslag van het bezoek van koningin Beatrix en haar familie aan de provincie Noord-Brabant. ‘NOS Koninginnedag 2007’ is rechtstreeks te volgen van 9.45 tot circa 13.10 uur op Nederland 1. Via dezelfde zender zendt de NOS in de avond tussen 19.20 en 19.50 uur een samenvatting van het bezoek uit. Daarnaast is deze dag ook op BVN te zien.

Koninginnedag 2007 speelt zich af in Woudrichem en ’s-Hertogenbosch. De NOS-registratie begint met het bezoek van koningin Beatrix aan Woudrichem. Aansluitend aan het bezoek aan Woudrichem vertrekt de koningin naar ’s-Hertogenbosch.

Ter overbrugging van deze periode zendt de NOS onder de titel ‘Alle prinsen getrouwd!’, een speciaal door de NOS gemaakt overzicht uit van alle huwelijken van de Oranje-prinsen van de afgelopen jaren. (van 11.20 tot 11.50 uur) [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten