Tom Mulder neemt afscheid van Radio 10 Gold

Het landelijke radiostation Radio 10 Gold en ex-deejay Tom Mulder zijn in goed overleg tot afspraken gekomen rond de beëindiging van zijn dienstverband per 2 april, zo liet het radiostation afgelopen vrijdag weten. Tommy Mulder, zoals de luisteraars hem kende, was programmadirecteur van de zender en presenteerde verschillende radioprogramma’s met onder meer het legendarische spel 50 Pop of ’n Envelop.

Zoals bekend werd Mulder, die in 2004 een Marconi Award ontving voor zijn gehele oeuvre, in augustus 2004 door een hersenbloeding getroffen. Tom Mulder werkt momenteel nog steeds aan zijn herstel. Mulder begon zijn carrière in 1969 bij Radio Veronica. Daarna werkte hij voor de Tros voordat hij 1991 programmadirecteur werd bij Radio 10 Gold. [Radiowereld.NL]