Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dutch TT live bij RTL 7

RTL 7 staat in het laatste weekend van juni helemaal in het teken van de Dutch TT, beter bekend als de TT van Assen. Niet alleen is er uitgebreid aandacht voor de races die bij de Dutch TT worden verreden, ook biedt RTL 7 de kijker een uitgebreide blik achter de schermen in Assen op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni.

Ook zijn er sfeerimpressies te zien van de ‘Nacht van Assen’ en van de gebeurtenissen op en rond het circuit. De presentatie van ‘RTL GP: TT Assen’ is in handen van Marcel Maijer die in de studio op het circuit diverse motorsportgasten ontvangt. Het commentaar komt van Frank Weeink. 3FM deejay Corné Klijn verzorgt de verslaggeving en de interviews.

Behalve kwalificaties, races en achtergrondreportages van de TT Assen zendt RTL 7 ook de film ‘Faster’ (2004) uit. Deze documentaire geeft kijkers een uitgebreide blik achter de schermen van het wereldkampioenschap.

RTL 7 start vrijdag 29 juni met een live verslag van de kwalificaties om 13.00. De samenvattingen van de kwalificaties is te zien vanaf 22.10. Zaterdag 30 juni is tussen 10.00 en 15.30 uur een voorbeschouwing te zien met aansluitend een live verslag van de race. De film ‘Faster’ begint om 20.30 en een samenvatting van de races en diverse reportages begint om 22.30. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten