Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Geert Hofman zakelijk directeur NOS

Geert Hofman (43) is benoemd als zakelijk directeur bij de NOS. Hofman start op 1 augustus in zijn nieuwe functie. In de hoedanigheid van zakelijk directeur is Hofman primair belast met de NOS-brede bedrijfsvoering en de dagelijkse aansturing van de gehele bedrijfsstaf van de NOS.

Geert Hofman, van huis uit registeraccountant, startte zijn loopbaan bij KPMG. Daarna stapte hij over naar PCM Uitgevers waar hij de afgelopen 17 jaar heeft gewerkt. Hij was onder meer adjunct-directeur Financiën bij PCM Dagbladen en financieel directeur bij AD NieuwsMedia. Hofman was ook betrokken bij een aantal recente joint venture projecten van PCM, waaronder het crossmediale uitgeefconcept DAG.

De benoeming van Hofman volgt uit een recente wijziging van de directiestructuur van de NOS. In de nieuwe structuur kent de NOS een driehoofdige directie, die bestaat uit algemeen directeur Gerard Dielessen, mediadirecteur Jan de Jong en (vanaf 1 augustus) zakelijk directeur Geert Hofman. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten