Search
Close this search box.

Margreet Beetsma stopt bij TV Gelderland

Tv-presentator Margreet Beetsma, die sinds begin april het dagelijkse nieuwsprogramma ‘Editie NL’ presenteert op RTL 4 zal binnenkort weer afscheid nemen bij TV Gelderland. Bij de regionale Omroep Gelderland presenteert ze sinds september 2006 het nieuwe sportprogramma ‘Rondje 30’. Op 11 juni is Margreet Beetsma voor het laatst te zien op Tv-Gelderland. Wie het programma overneemt is op dit moment nog niet bekend bij de Gelderse omroep.

Margreet Beetsma naar Editie NL
Margreet Beetsma vergezelt nu de bekende ‘Editie NL’-gezichten Jeroen Latijnhouwers, Margreet Spijker en Roderick Veelo. ‘Editie NL’ is van maandag tot en met vrijdag tussen 18.10 en 18.30 uur te zien op RTL4. De 33-jarige presentatrice was sinds 2001 ook één van de gezichten van het NPS-programma ‘Het Klokhuis’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten