Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Melvin Vermeer presentator op Engels radiostation

Melvin Vermeer is vanaf deze week elke dinsdagavond tussen 23.00 en 01.00 uur (Nederlandse tijd) te horen op het Engelse radiostation Skyline102.5FM, dat uitzendt in de regio Southampton. Volgens Vermeer een ultieme droom: ”presenteren in een andere taal op een radiostation in het Verenigd Koninkrijk”. De presentator maakt het programma ‘80’s Retro Rewind’ een show waarin de jaren 80 muziek centraal staat.

Melvin verhuisde in februari 2006 naar Engeland. Hij verliet City FM Classic Rock waarvoor hij enkele jaren de middagshow presenteerde. Daarvoor werkte hij onder meer voor Stads Radio Rotterdam en Stads Radio Den Haag. Op dit moment verzorgd zijn bedrijf Melvin Vermeer Productions audio- en visuele producties voor internationale klanten. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten