Zoeken
Sluit dit zoekvak.

NOS Journaal start ‘visuele’ chat met kijker

Het NOS Journaal start vanaf vrijdag, 1 juni, een wekelijkse ‘visuele’ chatsessie met de kijker. Iedere vrijdag, direct aansluitend op het NOS Journaal van 17.00 uur, gaat de presentator van dienst in ‘gesprek’ met de kijker over alles wat de NOS betreft.

Daarvoor blijft de presentator in de Journaal-studio zitten om vandaar, voor het oog van de draaiende camera’s, op de kijkersvragen in te gaan. Het resultaat van de live chatsessie is te zien op NOS internet. Het is voor het eerst dat de NOS op deze manier in het kader van ‘publieke verantwoording’ direct met de kijker in contact treedt. Presentator Jeanet Schuurman trapt op 1 juni af met de eerste ‘visuele’ chatsessie. Vanwege het tennis op Roland Garros zijn de eerste twee ‘visuele’ chats (op 1 en 8 juni) te zien na het 16.00 uur NOS Journaal-bulletin. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten