Search
Close this search box.

AT 5 zendt uitvaart Jos Brink live uit [Update]

Jos Brink wordt donderdag onder grote belangstelling van het publiek begraven in Amsterdam. De theaterlegende en presentator overleed vorige week op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. De lokale zender AT5 zendt de uitvaart live uit vanaf 12.15 uur. Daarnaast is de uitvaart ook live te volgen via de stream van AT5.

Van 09.00 uur tot 11.00 uur ligt het lichaam van Brink opgebaard in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Daarna vertrekt de rouwstoet naar de Amsterdamse kerk De Duif, waar Brink voorganger was. Om 15.00 uur vindt de herdenkingsdienst plaats op begraafplaats De Nieuwe Ooster. Volgens zijn echtgenoot Sanders wilde Brink groots en meeslepend worden begraven. Van een besloten plechtigheid is daarom geen sprake.

[Update]
Omdat de stream van AT5 overbelast is, is het ook mogelijk hier live mee te kijken tot 14.30 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten