Belspelletjes belangrijker dan film bij SBS6

SBS6 zond afgelopen zaterdag op zondag de actiefilm ‘You Only Live Twice’ uit met de Britse geheimagent James Bond. Maar de kijkers werden 20 minuten voor het einde van de film zwaar teleurgesteld. De film duurde van 23.55 tot 02.05, maar om 01.45 werd de film ruw gestopt voor 220.000 mensen die op dat moment keken. Daarna kwam meteen een belspel in beeld. De actiefilm met James Bond werd niet meer verder uitgezonden.

Christine van der Horst, presentatrice van het belspel, begon haar belspel zonder iets over het voorval te melden. Maar na enkele minuten werd ze diverse keren aangesproken door kijkers die wilden klagen.

Deze kijkers namen de moeite om diverse keren naar het tv-programma te bellen voor 0.60 eurocent per gesprek. Maar de belspel-presentatrice deed net alsof ze er niets van snapte en kapte de klagende kijkers meteen af. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten