Danceparade Rotterdam zaterdag ‘live’ op internet

De danceparade in Rotterdam is zaterdag vanaf 14.00 uur live te volgen via internet. Aan de danceparade, dit jaar voor de elfde keer in de binnenstad van Rotterdam, doen ruim 40 wagens mee. De “FFWD Fit For Free Dance Parade” is dit jaar voor het eerst ‘live’ te volgen vanaf de ‘Intuition Recordings truck’. De danceparade eindigt rond 21.00 uur, gevolgd door diverse afterparty’s.

Route
Men verwacht meer bezoekers dan de 200.00 vorig jaar. De parade begint op de Rochussenstraat in Rotterdam en gaat via onder meer de Nieuwe Binnenweg en de Blaak naar de Boompjes.

Dancefeestorganisatoren, dj’s, clubs, de organisatie zelf, iedereen heeft een eigen wagen. Op veertig trucks zullen deejay’s muziek ten gehore brengen. Bekende deejay’s die meedoen zijn Ferry Corsten, Miss Monica, Marco V. en Peter Gelderblom.
Afterparty’s
Dit jaar kent de parade niet één, maar elf afterparty’s. Diverse clubs organiseren hun eigen eindfeest. De afterparty van de organisatie is in de Cruise Terminal op de Wilhelminapier. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten