Search
Close this search box.

Goede start voor Goede Tijden Slechte Tijden

Goede Tijden Slechte Tijden is goed aan het nieuwe tv-seizoen begonnen. Ruim 1,1 miljoen kijkers stemden maandagavond af op RTL 4 om te zien hoe het gaat met de bewoners van het fictieve plaatsje Meerdijk. De soapserie, die al jaren loopt, trok in de voorgaande jaren dagelijks meer dan twee miljoen kijkers. Sinds november vorig jaar trekt GTST minder kijkers.

Aan het eind van het vorige seizoen, dat in juni afliep, wist het programma niet boven de miljoen kijkers uit te komen. RTL Boulevard moest het met wat minder kijkers doen. Het dagelijkse entertainmentprogramma met Daphne Bunskoek en Albert Verlinde trok 826 duizend kijkers.

Bridget Maasland, die bij RTL 5 voor het eerst te zien was met haar nieuwe programma ‘Hoe word ik een New Yorkse vrouw?’, wist 414 duizend kijkers te trekken. ‘Hoe word ik een New Yorkse vrouw?’ is een vervolg op ‘Hoe word ik een Gooise vrouw?’ dat de 32-jarige presentatrice voor Tien maakte. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten