Zoek
Sluit dit zoekvak.

GTST acteur presenteert ‘Van Kavel Tot Kasteel’

Komend seizoen heeft het RTL 4-programma ‘Van Kavel Tot Kasteel’, waarin het bouwen van een eigen droomhuis centraal staat, een nieuw gezicht: Joris Putman. De acteur, bekend van zijn rol als Morris Fischer in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en tevens winnaar van ‘Dancing On Ice 2007’, staat samen met Esther Duller de families bij in hun bouwavontuur. De 40-jarige Duller was ooit omroepster bij Veronica en presenteerde de tweede editie van Big Brother.

Jaarlijks willen duizenden mensen hun eigen huis bouwen naar eigen smaak en ontwerp, volgens RTL een trend die alleen maar toe zal nemen. ‘Van Kavel Tot Kasteel’ speelt in op deze trend en volgt lange tijd meerdere families die hun eigen huis willen bouwen. ‘Van Kavel Tot Kasteel’ wordt vanaf zaterdag 1 september in de vooravond uitgezonden tussen 17.20 en 18.00 uur. [Radiowereld.NL]