Search
Close this search box.

Radioshow voor Yes-R en John Williams op FunX

De lokale omroep FunX met regio edities in Rotterdam, Den haag, Utrecht en Amsterdam krijgt drie nieuwe deejays. Rapduo Fouradi en rapper Yes-R en (ex)-belspelpresentator John Williams, ook bekend van diverse tv-programma’s krijgen bij FunX een eigen radioshow. Vanaf volgende week presenteren ze respectievelijk op vrijdag, zaterdag en zondag het nieuwe programma FunX Five tussen 17:00 en 19:00 uur.

Voor de naam FunX Five is gekozen, omdat de zender dit jaar vijf jaar bestaat. Het jubileum wordt op 11 oktober gevierd in de Heineken Music Hall. Wie er bij het concert van de partij zijn, kon een woordvoerder van de zender nog niet zeggen. FunX zendt uit sinds 2002 en richt zich op jongeren. De zender draait vooral urbanmuziek en probeert vooral allochtone jongeren aan te spreken. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten