Zoek
Sluit dit zoekvak.

Simone FM op frequentie (93.4FM) Hotradio Plus

Het regionale commerciële radiostation Simone FM gaat uitbreiden in Drenthe / Overijssel. Vanaf 1 september neemt Simone de 93.4 FM van Telecom Vision International BV (TVI) over. Deze frequentie wordt momenteel nog gebruikt door HOT Radio in Hardenberg. Simone FM is momenteel al te ontvangen via drie FM zenders in het noorden van Nederland.

Deze zenders staan in de stad Groningen (92.9 MHz), in Kiel-Windeweer (91.3 MHz) en in Klazienaveen (101.7 MHz). Daar komt nu de 93.4 FM in Hardenberg bij. Simone FM is ook via de kabel te ontvangen van @Home en via Stichting Kabelnet Veendam.

Hot Radio
Hot Radio blijft in haar uitzendgebied te ontvangen via drie etherfrequenties. Hot Radio Dance blijft in de regio Arnhem, Achterhoek en Liemers te ontvangen op 89.6 FM en via internet. Hot Radio Plus blijft in het totale verzorgingsgebied te horen op de frequenties 98.0 FM (Twente) en in Gelderland op 101.9 FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten