Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Bearforce1 wil naar songfestival’

Bearforce1 wil voor Nederland meedoen aan het Eurovisie Songfestival. Dat heeft het management van de groep laten weten aan songfestival.web-log.nl. De halve finale en finale van de zangstrijd zijn respectievelijk op 22 en 24 mei in de Servische hoofdstad Belgrado. De band bestaat uit één Ierse en drie Nederlandse ‘beren’, een term die in de homoscene wordt gebruikt voor gespierde, harige mannen.

Hun debuutsingle, die samples bevat van artiesten als Donna Summer en Dead or Alive, is een ware hype. De bekendste showbizzblogger van Amerika, Perez Hilton, tipte de band op zijn weblog en de clip van de single werd binnen een maand bijna achthonderdduizend keer bekeken op de filmpjeswebsite YouTube.

De mannen van Bearforce1 zijn niet de enige geïnteresseerden voor uitzending naar het songfestival. Ook Gerard Joling, Mick Harren en Spinvis hebben volgens songfestival.web-log.nl al weten geïnteresseerd te zijn in deelname. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten