Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘De Wereld Draait Door’ gaat verder

Het populaire tv-programma ‘De Wereld Draait Door’ van de Vara is weer terug na een zeer lange zomervakantie van ruim 4 maanden. ‘De Wereld Draait Door’ is vanaf maandagavond (3 september) weer te zien op Nederland 3 om 19.30 uur met Matthijs van Nieuwkerk. Vanaf volgende week wordt ‘De Wereld Draait Door’ van dinsdag tot en met vrijdag dagelijks gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Op maandag presenteert Claudia de Breij het programma.

De gasten
‘De Wereld Draait Door’ heeft op de eerste avond te gast: Priester Antoine Bodar, hij komt vertellen over de openbare colleges over paus Benedictus die hij gaat geven aan de Universiteit van Tilburg.

Ook Bridget Maasland is te gast, zij heeft een nieuw programma bij de RTL: ‘Hoe word ik een New Yorkse vrouw?’ Daarnaast heeft zij het over haar eigen productiemaatschappij. Ook zijn de vaste rubrieken ‘De TV Draait Door’ en ‘De Jakhalzen’ weer terug. Tafelheer is advocaat Theo Hiddema.

Pauw & Witteman ook terug
Ook Pauw & Witteman zijn vanaf maandag weer terug op Nederland 1 (23.00 uur). In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen is onder anderen Frank Sanders, echtgenoot van de overleden Jos Brink te gast. Verder schuiven Jan Pronk (kandidaat-voorzitter voor de Partij van de Arbeid) en Danny de Munk aan. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten