Search
Close this search box.

Evert ten Ham naar GrootNieuwsRadio 1008 AM

Radiopresentator Evert ten Ham is per september voor GrootNieuwsRadio 1008 AM aan de slag gegaan. Ten Ham wordt belast met de eindverantwoordelijkheid over de programmering. Daarnaast zal Ten Ham zelf ook een aantal radioprogramma’s presenteren. Ten Ham is onder andere bekend van de huidige EO-radioprogramma’s “de Randen van de Nacht” en “een Goede Zondag”. Hij zal de komende tijd afscheid nemen van de Evangelische Omroep, waarvoor hij bijna 25 jaar heeft gewerkt.

De christelijke zender GrootNieuwsRadio 1008 AM is afgelopen zaterdag (1 september) van start gegaan op de oude AM frequentie van Radio 10 Gold. Momenteel zendt de christelijke radiozender non-stop muziek van de afgelopen dertig jaar uit op 1008 AM. GrootNieuwsRadio 1008 AM start per december met gepresenteerde programma’s. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten