Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hoogtepunten De Wereld Draait Door op dvd

De hoogtepunten uit het Vara-programma De Wereld Draait Door zijn verzameld op dvd. ‘De wereld draait door op zijn best’ bestaat uit twee disks met onder meer een compilatie van de grappigste fragmenten uit Café de Wereld, de mooiste optredens en de meeste spraakmakende interviews.

Daarnaast zijn er vaste onderdelen uit het programma te zien, zoals De Jakhalzen, en staan er opvallende televisiefragmenten en bloopers op. Op 11 oktober ligt de dvd in de winkels.

De Wereld Draait Door wordt gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk en Claudia de Breij. Het programma is elke werkdag te zien. De eerste uitzending van het nieuwe tv-seizoen werd vorige week bekeken door 660 duizend mensen. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten