Search
Close this search box.

Jingles en tunes bij Radio Rijnmond

Jos van Heerden, Reinoud Roemer en Jarko Meurs presenteren in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 september van 00.00 tot 02.00 uur op Radio Rijnmond voor de derde keer een radioprogramma over jingles en tunes. Zowel jingles van de zeezenders, landpiraten en de publieke radio zullen aan bod komen. Het programma over jingles en tunes wordt op Radio Rijnmond uitgezonden op zaterdagnacht 15 september vanaf middernacht tot 2 uur.

Reinoud Roemer en Jos van Heerden werkten samen bij StadsRadio Rotterdam en Jos van Heerden werkte onder andere voor de zeezender Radio Monique, FM piraat Focus 103 en Radio 10 Gold.

Jarko Meurs is momenteel muzieksamensteller / regisseur / producer bij de publieke omroep in Hilversum (Radio 1 en Radio 2). Reinoud Roemer is freelance-nieuwslezer en presentator bij Radio Rijnmond en werkt verder fulltime bij de Binnenlandredactie en Radioredactie van het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) in Rijswijk. De eerste uitzending is binnenkort ook als podcast te downloaden op de de website van Jos van Heerden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten