Search
Close this search box.

Van den Ende eindredacteur Kunst en Cultuur

Simone van den Ende wordt per 1 oktober Senior eindredacteur Kunst & Cultuur en Drama bij de AVRO. Zij wordt daarmee verantwoordelijk voor programma’s als Close Up, Kunstuur, Restauratie en voor drama- en filmproducties. Simone is aangetrokken om de positie die de AVRO heeft op het gebied van kunst en cultuur uit te bouwen. Van den Ende volgt Justine Paauw op, die de functie op interim-basis vervulde.

Simone is sinds 20 jaar werkzaam bij de televisie als eindredacteur, dramaregisseur en presentatiecoach. Als eindredacteur was ze verantwoordelijk voor ondermeer Koefnoen, De Uitmarkt, Taxi en Kopspijkers. Als dramaregisseur heeft zijn ondermeer 12 Steden 13 Ongelukken en diverse single plays geregisseerd. Verder heeft Simone veel presentatoren gecoached, onder wie Linda de Mol, Chantal Janzen, Sipke Jan Bousema en Jochem van Gelder. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten