Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wereldhavendagen Rotterdam live bij de NOS

De Rotterdamse haven viert in september 2007 feest. Voor de 30ste keer vinden dan namelijk de Wereldhavendagen plaats. En het Havenbedrijf Rotterdam bestaat precies 75 jaar. De NOS doet daar in een live programma op zaterdag 8 september (20.25 – 21.55 uur) op Nederland 1 live verslag van. Eerder op de avond (19.25 – 19.55 uur) krijgt de kijker, eveneens op Nederland 1, een ontdekkingstocht aangeboden door een van de grootste havens ter wereld. De presentatie is in handen van Aldith Hunkar en Toine van Peperstraten.

Vanaf 19.25 uur brengt men op Nederland 1in 24 minuten de 24-uurs economie van de wereldhaven Rotterdam in al z’n aspecten. Van 20.25 tot 21.55 uur is via Nederland 1 ‘Rotterdam wereldhaven live’ te zien met optredens van diverse artiesten. Ook laat men stunts op, in en onder het water zien. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten