Audiocentrum wordt Muziek Fabriek

In het tweede kwartaal van 2008 begint eindelijk de grootschalige renovatie van het voormalige Audiocentrum op het mediapark. Door verlaging van de entree en overkoepeling met een glas ontstaan zogenoemde loftkantoren, die zullen worden verhuurd aan mediaverwante bedrijven. In het Audiocentrum zitten nu onder andere Kink FM en de Veronica Radioschool.

Er is een aantal enthousiaste, potentiële huurders van de toekomstige Muziek Fabriek. ,Alleen de handtekeningen moeten nog worden geplaatst”, zegt TCN-woordvoerder Niels Kranenburg in De Gooi- en Eemlander. Het pand werd begin jaren zestig als Muziekpaviljoen gebouwd naar ontwerp van Piet Elling. Kranenburg verwacht dat de contracten met de toekomstige huurders begin december rond zijn. Pas dan kunnen de namen bekend worden gemaakt. ,,Bij de renovatie kan met hun specifieke eisen rekening worden gehouden”, aldus de woordvoerder van de eigenaar van het mediapark. [Radiowereld.NL]