Search
Close this search box.

BNN komt met muziekprijzen voor volksartiesten

Sander de Heer heeft een nieuwe muziekprijs in het leven geroepen. De BNN-dj organiseert op 15 december in zijn radioshow ‘Het huis van de Heer’ het Gouden Harken-gala, waarin hij de Gouden Hark uitreikt aan de meest populaire volkszanger.

Op de website van het programma kan het publiek nog tot en met 14 december stemmen op zijn of haar favoriet. In totaal zijn er twintig volksartiesten genomineerd, onder wie Lucas & Gea, Wesley, Stef Ekkel en Charlene.
Volgens De Heer wordt het tijd dat deze ‘C- of D-artiesten’ ook eens in het zonnetje worden gezet. “Als ik naar TV Oranje kijk of naar Sterren.nl, dan zie ik telkens weer nieuwe Wesley’s en Kevins onder een steen vandaan komen. Hun populariteit wordt bij deze getest en bovendien, Nick en Simon, Dries Roelvink, Frans Bauer en Marianne Weber kennen we nu wel.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten