Manuëla Kemp naar Arrow Classic Rock

Manuëla Kemp is vanaf 3 december te horen op Arrow Classic Rock. Dat heeft de radiozender maandag bekendgemaakt. De 44-jarige presentatrice en zangeres verzorgt dan elke doordeweekse middag drie uur lang haar eigen radioprogramma van 12.00 tot 15.00 uur. Ook radio-deejay Marisa Heutink, de vrouw van 3FM deejay Giel Beelen, is na een jaar weer terug op radio.

Marisa Heutink krijgt ook een eigen radioprogramma op het landelijke radiostation. Zij presenteert elke werkdag tussen 19.00 tot 21.00 uur ‘Rock of ages’, een mix van Classic Rock en de beste Modern Rock. Daarnaast zal ze ook in het weekeinde in de middag te horen zijn op Arrow.

Kemp en Heutink
Met de twee ‘ladies of rock’, zoals het station Kemp en Heutink noemt, hoopt Arrow Classic Rock de programma’s een eigen gezicht te geven. Het station benadrukt dat het gaat om presentatoren die verstand van zaken hebben en zich niet bezondigen aan ‘infantiele spelletjes en egotripperij’.

Caz / Arrow
Ook andere dagdelen hebben op Arrow Classic Rock een beperkte presentatie gekregen. Zo verzorgt Rinse Blanksma (ex 3FM en Caz) de ochtenduren tussen 06.30 en 10.00 uur en Maurice Verschuuren is afgelopen week verhuist van Caz naar Arrow waar hij nu tussen 16.00 en 19.00 uur te horen is. Daardoor is Albert-Jan Sluis de enige overgebleven deejay op het landelijke radiostations Caz, tevens eigendom van de Arrow Media Group. [Radio.NL/Novum]