Oudejaarsloterij met Gordon bij RTL 4

Tijdens oudejaarsavond is bij RTL 4 tussen 22.00 en 24.00 uur de ‘Oudejaarsloterij Singing Bee’ te zien. Op oudejaarsavond wordt ook de jaarlijkse trekking van de Oudejaarsloterij gehouden met deze keer een hoofdprijs van twintig miljoen euro. Tijdens ‘Oudejaarsloterij Singing Bee’ presenteert Gordon in de laatste uren van 2007 ook een nieuw spelprogramma.

In deze RTL 4-show draait het maar om één ding: wie kent de meeste songteksten uit zijn of haar hoofd? De kandidaten krijgen de opdracht om luidkeels door te zingen als de muziek stopt. Het belangrijkste is dan niet hoe er wordt gezongen, maar wát er wordt gezongen. Uit het aanwezige publiek worden twee teams van zes kandidaten samengesteld die de muzikale strijd met elkaar aangaan. Na diverse rondes is uiteindelijk voor één persoon uit elk team een finaleplek weggelegd. Elk team wordt aangevoerd door een bekende Nederlandse artiest als captain.

Tijdens oudejaarsavond blikt RTL4 ook even terug op de afgelopen twaalf maanden met bijzondere gebeurtenissen en opvallende momenten in speciale nieuwsblokken. Dit werd voorheen nog uitgebreid gemaakt door RTL Nieuws. Daarnaast zulllen diverse artiesten optredens geven. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten