Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ton Mallo nieuwe hoofdredacteur Omroep Gelderland

Ton Mallo is de nieuwe hoofdredacteur van Omroep Gelderland. Mallo volgt Jos Campman op, die ruim een jaar geleden vertrok. Mallo (49)kwam in 1987 als bureauredacteur bij Radio Gelderland in dienst. Daarna werkte hij zich via diverse functies omhoog binnen de omroep. In 2000 werd hij adjunct-hoofdredacteur. Sinds 2006 was hij al waarnemend hoofdredacteur.

Ton Mallo: “Ik vind het geweldig dat ik mag afmaken waarmee we de afgelopen periode bezig zijn geweest. Maar we moeten vooral verder. Onze kijker is verwend en wil steeds meer, internet is volop in ontwikkeling als volwaardig onderdeel van ons omroepbedrijf en de concurrentie op radiogebied is moordend. Wij zullen ons voortdurend moeten vernieuwen, we mogen prikkelender zijn, nog meer inzettend op inhoud, kwaliteit en creativiteit. Nog meer doordringen in de Gelderse maatschappij. Staan voor spraakmakende, journalistiek onafhankelijke en niet te missen uitzendingen.” “De keuze voor Ton is er een waar we trots op zijn. De sollicitatiecommissie heeft hem unaniem voorgedragen,” aldus Guus van Kleef, directeur van Omroep Gelderland. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten