Search
Close this search box.

Whoopi Goldberg verbannen uit New York City

De Dagelijkse radioshow van Whoopi Goldberg is niet langer meer te horen in New York City. De dance classics zender 103.5 (W)KTU zond anderhalf jaar lang de ochtendshow ‘Wake up with Whoopi’ uit, maar is hier afgelopen woensdag onverwacht mee gestopt. Wat de reden hiervan is wil de zender niet zeggen, maar de geruchten gaan dat de show niet genoeg luisteraars trok. De afgelopen weken hebben meerdere radiostations de show van Whoopi al van de zender af gehaald.

Op 31 juli 2006 begon het dagelijkse radio avontuur van actrice Whoopi Goldberg. Samen met Paul ‘Cubby’ Bryant, jaren lang middagdeejay bij Z100, ging zij de ochtendshow ‘Wake up with Whoopi’ presenteren, die door een vijftiental radiostations in de Verenigde Staten werd uitgezonden.

In New York City was Whoopi te horen op 103.5 KTU, maar afgelopen woensdag kwam hier plotseling verandering in. Het station besloot de show van Goldberg van de zender af te halen. Geruchten gaan dat de show onvoldoende scoorde, maar vooralsnog is dit niet officieel bevestigd. KTU gaat nu op zoek naar een nieuw team voor de ochtendshow. Tot die tijd zal nachtdeejay ‘Bartel’ de honneurs waar nemen.

KTU staat overigens niet alleen in het besluit om de show van Whoopi van de zender af te halen. De afgelopen weken gingen 93 9 WLIT in Chicago, My 106.1 (WISX) in Philadelphia en K-Ocean 105.1 (KOCN) in Monterey KTU al voor. Het aantal radiostations dat Wake up with Whoopi nog uitzendt is hiermee gedaald tot negen. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten