Search
Close this search box.

Alain Clark grote kanshebber 3FM Awards

Zanger Alain Clark maakt kans op maar liefst vijf 3FM Awards, waaronder die voor beste nieuwkomer en beste zanger. Ook Krezip gooit hoge ogen met vijf nominaties, zo heeft 3FM vrijdag bekendgemaakt. Het zestal is onder meer genomineerd in de categorieën beste band, beste album en beste single. Andere grote kanshebbers zijn Moke, Anouk, Bløf en Wouter Hamel.

Vanaf zaterdag kan via de website van 3FM op de genomineerden worden gestemd. De awards worden op 26 april uitgereikt in The Factory in Amsterdam. Naast kanshebber Clark verzorgen ook Racoon, Leaf en Voicst optredens tijdens het prijzengala.

NL Top 100
De Nederlandse popmuziek bestaat 50 jaar in 2008. Daarom vraagt 3FM aan haar luisteraars dit jaar wat volgens hen de beste Nederlandse plaat allertijden is. De favorieten worden op zondag 27 april uitgezonden in de ‘NL Top 100’.

Schaal van Rigter
Daarnaast wordt de Schaal van Rigter uitgereikt voor de meest gedraaide Nederlandse single op 3FM het afgelopen jaar. En de 3FM vakjury looft voor de tweede maal de Serious Talent Award uit. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten