Search
Close this search box.

Boris van der Ham wint Spuiten en Slikken Test

D66’er Boris van der Ham weet veel van seks en drugs. Dat heeft het Tweede Kamerlid zondagavond bewezen. Met een score van 7,5 troefde Van der Ham in de eerste Spuiten en Slikken Test BN’ers als Lange Frans en Jamai af. Acteur Sebastiaan Labrie behaalde een tweede plaats, terwijl realitydiva Kelly slechts een 2,1 kreeg.

Zeven BN’ers en vijf publieksgroepen moesten in de studio van jongerenomroep BNN vragen beantwoorden als ‘waar zit de G-spot van de man?’ en ‘welke beruchte dictator nam regelmatig een shot speed?’. De quiz volgde op het vijfde seizoen van de talkshow die zowel in binnen- als buitenland de tongen losmaakte.

Volgens Van der Ham is informatie de sleutel tot een gezonde omgang met verdovende middelen. “Kennis en informatie helpen jongeren zich te wapenen tegen de gevaren van drugs”, lichtte hij toe. “Deze test is dus niet alleen ludiek maar ook nuttig.”

Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink waren vanaf het begin als vast duo bij Spuiten en Slikken betrokken. Presentatrice Hilbrand maakte onlangs bekend dat ze het tijd vindt voor iets anders. Vanaf volgende week zondag neemt Wesselink het stokje van haar over. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten