Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De trucs van het medium Char op Nederland 2

In Zembla is zondagavond (23 maart) om 21.45 uur op Nederland 2 ‘De trucs van Char, het medium’ te zien. Tv-programma’s als De Nieuwe Uri Geller, Het Zesde Zintuig en het medium Char trekken miljoenen kijkers. Is het onschuldige amusante ‘zweef tv’ of is er sprake van volksverlakkerij? Het tv-programma Zembla duikt zondag in de wereld van ‘mediums’ die voornamelijk contact leggen met overleden dierbaren.

Zembla ontdekte dat steeds meer mensen proberen zich de kunst van het praten met geesten eigen te maken. Dat het financieel aantrekkelijk is bewijst Char, het Amerikaanse medium. Zij vraagt 600 dollar voor een telefonisch consult. Mensen die iemand hebben verloren zijn kwetsbaar en graag bereid voor een fors bedrag iets van hun dierbare overledene te vernemen.

Het tv-programma Zembla laat zien dat de werkwijze van Char en andere mediums gebaseerd is op tactieken die nagenoeg iedereen kan aanleren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten