Zoeken
Sluit dit zoekvak.

DJ Dave Clarke live vanaf Awakenings op 3FM

Techno dj Dave Clarke zendt op 22 maart met Vpro’s 3FM-radioprogramma ‘3voor12 WhiteNoice’ live uit vanuit de Gashouder in Amsterdam tijdens het Awakenings Anniversary weekend. Dave Clarke maakt van 23.00 tot 06.00 uur een extra lange, speciale Awakenings uitzending, met veel live sets van dj’s op en rondom het festival en als finale zijn eigen dj set die avond, live op 3FM.

Awakenings is een outdoorfestival op het gebied van techno-events met klinkende techno line-ups. In het verleden stonden er onder anderen Richie Hawtin, Green Velvet, Carl Craig, Derrick May en Kevin Saunderson. Deze editie zijn onder anderen Orlando Voorn, British Murder Boys, Steve Rachmad en Dave Clarke aanwezig.

Het 3FM-radioprogramma ‘3voor12 WhiteNoice’ komt 22 maart van 23.00 tot 06.00 uur zeven uur lang live vanuit de Gashouder tijdens het Awakenings Anniversary weekend. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten