Zoeken
Sluit dit zoekvak.

FC Twente start internetstation

FC Twente is afgelopen vrijdag (21 maart) als eerste betaalde voetbalclub in Nederland van start gegaan met een internetstation voor de fans van de club. De opening van het nieuwe radiostation werd verricht door voorzitter Joop Munsterman met het instarten van de voetbalklassieker ‘You’ll never walk alone’. Naast de internetstream heeft de club andere ‘grote’ plannen met ‘FC Twente radio’. Men wil ook spoedig op de kabel en via de ether uitzenden.

FC Twente Radio zendt uit voor de supporters van de club. FC Twente Radio wil voornamelijk live-verslagen van de wedstrijden brengen. En wanneer de nieuwe studio af zal men ook interviews met spelers, trainers, sponsors en supporters van Twente uitzenden. Daarnaast zal ook veel muziek te horen zijn en via een webcam is de bouw van het nieuwe stadion te volgen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten