Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Indoor Brabant dit weekend live op radio en tv

De NOS besteedt dit weekend uitgebreid aandacht aan paardensport, de 41ste editie van Indoor Brabant in ‘s-Hertogenbosch. NOS Studio Sport verslaat zaterdag (29 maart) live de Wereldbekerfinale dressuur (15.00 – 17.20 uur, Ned. 1). Op zondag 30 maart is in de reguliere uitzending van NOS Studio Sport (tussen 14.15 – 17.00 uur, Ned 1.) live aandacht voor de Wereldbekerwedstrijd springen.

NOS Langs de Lijn doet beide dagen ook rechtstreeks verslag van Indoor Brabant in de reguliere uitzending van het Radio 1 Journaal/NOS Langs de Lijn (12.00 – 18.30 uur, Radio 1). Verslaggever is Ed van den Bent.

De dressuurruiters maken zich zaterdag op voor een Wereldbekerfinale, het eerste grote internationale treffen in dit olympische jaar. Anky van Grunsven treedt voor het eerst sinds het EK in 2007 weer in het strijdperk tegen de titelverdedigster Isabell Werth.. Joep Schreuder doet zaterdag ter plekke verslag. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten