Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Keizerstad FM niet meer in Apeldoorn

De regionale commerciele zender Keizerstad FM uit Gelderland zal vanaf zondag (9 maart) via de FM zender in Apeldoorn verder door het leven gaan als RADIONL. Keizerstad FM is een samenwerking aangegaan met het radiostation RADIONL wat voornamelijk smartlappen ten gehore brengt. Door deze samenwerking kunnen luisteraars ook in de Stedendriehoek (Apeldoorn, Deventer en Zutphen) op het Nederlandse levenslied afstemmen.

Naast de FM frequentie van Keizerstad FM zal RADIONL ook op de kabel te ontvangen zijn via 105.4. Directeur Ignas Kuppens: “De radiomarkt is erg in beweging en al langer waren ook wij op zoek naar een verdere vergroting van onze luisterdichtheid. Het behoeft geen betoog dat Nederlandstalige muziek tegenwoordig weer erg populair is.”

Keizerstad FM blijft in Ede, Arnhem en Nijmegen
Keizerstad FM zal via de overige zenders in Ede, Arnhem en Nijmegen normaal te beluisteren blijven, maar: “wij sluiten niet uit dat binnenkort nog een Keizerstad FM-editie op de Nederlandse tour gaat”, aldus Kuppens. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten