Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Man Bijt Hond duikt in travestietenwereld

Het tv-programma ‘Man Bijt Hond’ volgt vanaf dinsdag (25 maart) het wel en wee van vier travestieten. De NCRV-serie, waar dagelijks ruim een half miljoen mensen naar kijken via Nederland 2, houdt in ‘De lellebellers’ de dagelijkse beslommeringen bij van het viertal in de Amsterdamse travestiebar De Lellebel.

De vier travestieten in ‘Man Bijt Hond’ zijn uiteenlopende figuren. Zo is er uitbater Hans, alias Desiree dello Stiletto, die als eigenaar van de kroeg travo van het eerste uur is. Eva Evita Gonzales is met 19 jaar de jongste van het stel en leert van haar ’travestietenmoeder’ Sugi LaRi. En dan is er nog het oudere echtpaar Bronja en Thea. De vrouw in de 76-jarige Bronja is pas sinds drie jaar wakker en ‘hij’ heeft destijds zijn vrouw Thea eerlijk opgebiecht zich meer vrouw te voelen. Die steunt Bronja nog steeds door dik en dun.

Man Bijt Hond volgt vaker de levens van opvallende figuren. Eerder kregen ‘de Veerkampjes’ en levenskunstenaar Bernard Terlingen een vaste plek in de show. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten