Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nederlands kampioenschap knikkeren bij Jetix

De kinderzender Jetix gaat vanaf 24 maart knikkeren. Via diverse supermarkten, waaronder de Coop, brengt de tv-zender in totaal 35 miljoen knikkers in de markt. Kinderen kunnen in totaal 57 verschillende knikkers sparen. Om de introductie van de 35 miljoen knikkers luister bij te zetten, vindt er dit jaar ‘Knikkeren met Sterren’ plaats en het officiële Jetix Nederlands Kampioenschap Knikkeren.

Jetix heeft een groot aantal bekende Nederlanders benaderd om deel te nemen aan de knikkerhype. Klaas-Jan Huntelaar, André van Duin en Jeroen van der Boom zijn enkele namen die mee werken aan het programma ‘Knikkeren met Sterren’. Jetix zendt tijdens de knikkertijd ook diverse interviews uit met de bn’ers vanaf 21 maart bij Jetix.

Gerelateerde berichten