Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe ochtendshow Ruud de Wild op Q-music

Q-music start maandagochtend (10 maart) met de nieuwe ochtendshow Ruuddewild.nl. Om 06.00 uur schuiven Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte de microfoon voor de eerste keer in de ochtend open. De allereerste gast van de show is Paul de Leeuw die rond acht uur het programma op feestelijke wijze zal openen op het landelijke radiostation Q-music.

Ruud de Wild: “Paul de Leeuw is de perfecte gast om de show te openen, want hij is zelf radioman. Hij luisterde vroeger ook altijd naar Ruuddewild.nl toen Jeroen en ik dat samen maakten. Dus ik ben blij dat ie er bij deze nieuwe start ook bij is”.

Over de start van Ruuddewild.nl bij Q-music kan Ruud kort zijn: “Het wordt tijd dat we weer gewoon radio gaan maken”.

Ruud de Wild is vanaf maandag iedere werkdag te beluisteren tussen 06.00 uur en 09.00 uur samen met Jeroen Kijk in de Vegte bij Q-music.
Vanaf maandag start ook Jeroen van Inkel met zijn nieuwe radioprogramma tussen 16.00 uur en 18.00 uur. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten