Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Poederbrief bezorgd bij RTV Noord

Bij regionale publieke zender RTV Noord is dinsdag voor de tweede keer in twee weken tijd een poederbrief bezorgd. De afzender zegt dat hij de pyromaan van ’t Zandt is en dat Johnny B. ten onrechte vastzit voor de reeks brandstichtingen in het Groningse dorp. Volgens RTV Noord kregen twee rechercheurs die de brief onderzochten, last van hun ogen en luchtwegen. Het poeder wordt net als de eerste brief onderzocht in een laboratorium in Lelystad.

Sinds augustus werd zeker zeventien keer brand gesticht in en om ’t Zandt. De 20-jarige Johnny B. werd in december opgepakt nadat de politie hem een week had gevolgd. Agenten grepen in toen B. met een brandende kaars met brandbaar materiaal eromheen bij een schuur in Eenum stond. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten