Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Soaprol Nicolai volgende week op Nederlandse tv

De aflevering van ‘As the world turns’ waarin de 32-jarige Ruben Nicolai een gastrol speelt, is volgende week vrijdag (14 maart) op RTL 8 te zien. Dat heeft RTL maandag bekendgemaakt. De cabaretier speelde de gastrol in de Amerikaanse soapserie in het kader van het BNN-programma ‘Try before you die’.

De rol van Nicolai is opgenomen in de zomer van 2006. Op YouTube is de scène alvast te zien. Nicolai spoelt als barman Frank op de achtergrond wijnglazen schoon in een restaurant, terwijl twee mensen een verhit gesprek hebben. De cabaretier heeft een paar zinnen tekst. Zo neemt hij een bestelling op en vraagt hij een klant naar diens knappe zakenpartner.

‘As The World Turns’ is te zien op vrijdag 14 maart tussen 22:30 en 23:20 uur bij RTL 8. Bij RTL 4: maandag 17 maart tussen 17:05 en 18:00 uur en dinsdag 18 maart tussen 09:05 en 09:55 uur.

Zilveren Televizier-ster
Nicolai werd in 2007 genomineerd voor een Zilveren Televizier-ster, maar hij nam het beeldje niet mee naar huis. Hij werd voornamelijk bekend van het cabaretprogramma De Lama’s en presenteerde ook Het Rat van Fortuin en ‘Je zal het maar hebben’. Of de soaprol betekent dat Nicolai zijn acteercarrière voortzet is nog niet bekend. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten