Search
Close this search box.

Wilfred Stegehuis wordt medepresentator Kink 7

Wilfred Stegehuis wordt medepresentator van het christelijk alternatieve radioprogramma Kink 7. Afgelopen nacht maakten programmamaker Nando Kok en Stegehuis op Kink FM bekend dat vanaf 2 april Wilfred medepresentator wordt. Wilfred is bekend als artist booker van diverse festivals. Hij zelf vind het een leuke en logische stap: “Het medium radio is altijd mijn grootste passie geweest, voor mij is het een geweldige uitdaging om samen met Nando op een professionele manier radio te maken!”

De inhoud van het programma zal hierdoor wel veranderen. “De muziekkeuze zal gevarieerd zijn, de nieuwste cd’s, persoonlijke favorieten, cross-overs en zo nu en dan een uitstapje naar mainstream” aldus Wilfred. Kink 7 is elke woensdag- op donderdagnacht te beluisteren tussen middenacht en 1 uur op Kink FM. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten