Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bart de Graaff herdacht in documentaire

Ter ere van het tienjarig bestaan van BNN presenteert de jongerenomroep een documentaire over het leven van oprichter Bart de Graaff. De kleine televisiemaker, die leed aan een chronische nierziekte, richtte zijn Bart News Network op in 1997. Hij overleed in 2002 op 35-jarige leeftijd, waarna de omroep werd omgedoopt tot Barts Neverending Network.

In de film ‘Bikkel’, die vanaf 4 september te zien is in de bioscoop, is het alsof De Graaff de kijker toespreekt. De documentairemakers maakten een compilatie van interviews die de presentator tijdens zijn carriere heeft gegeven. Ook komen mensen aan het woord uit de naaste omgeving van De Graaff, onder wie zijn moeder Marjan, zijn zus Mirjam en zijn grote liefde Valerie.

‘Bikkel’, geregisseerd door Leo de Boer, gaat op 1 september in premiere in de Amsterdamse bioscoop Tuschinski. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten