Search
Close this search box.

1,2 miljoen kijkers voor Goede Tijden Slechte Tijden

De soap Goede Tijden Slechte Tijden is goed aan het nieuwe tv-seizoen begonnen. Ruim 1,2 miljoen kijkers stemden maandagavond af op RTL 4 om te zien hoe het gaat met de bewoners van het fictieve plaatsje Meerdijk. De soapserie, die al achttien jaar loopt, is daarmee wat kijkcijfers betreft op dezelfde lijn gebleven. De afleveringen van voor de zomerstop trokken een ongeveer even groot publiek.

RTL Boulevard moet het doen met wat minder kijkers dan GTST, maar ook grofweg evenveel als waarmee het entertainmentprogramma vorig seizoen afsloot. De dagelijkse show met het nieuwe vaste presentatieduo Winston Gerschtanowitz en Albert Verlinde trok 835 duizend kijkers, terwijl 426 duizend kijkers op concurrent Shownieuws op SBS 6 afstemden. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten