Search
Close this search box.

Coen en Sander vinden Stanley Messie raarste naam

Deejay’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben vrijdag ‘Stanley Messie’ bij de publieke zender 3FM uitgeroepen tot vreemdste naam van Nederland. Het duo koos de naam uit ongeveer 3500 rare namen die luisteraars van ‘De Coen en Sander Show’ de afgelopen weken hadden ingezonden.

De namen die luisteraars inzonden voor de verkiezing van de ‘Schaamnaam 08’ moesten wel echt bestaan.

Om dat te verifiëren hebben de deejay’s in de uitzending live gebeld met mensen met vreemde namen, zoals Anna Nas, K. Bouter, Trui Halfmouw en Coos Busters.

Sander Lantinga noemt de schaamnaam-verkiezing één van de grappigste dingen die hij ooit heeft gedaan. “En we hebben nog lang niet alle vreemde namen gehad. We hadden wel een top 2000 kunnen maken. Volgend jaar houden we zeker weer een verkiezing.” [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten